top of page

FAQ

 • Mogu li naknadno promijeniti veličinu cvjetne umjetnine koju sam naručila?
  Rado ćemo razmotriti promjene u dimenzijama cvjetne umjetnine sve do trenutka kada zaprimimo Vaše cvijeće. Nakon što preuzmemo Vaše cvijeće, ono će istog dana biti poslano na prešanje, te se tada potvrđuje veličina koju ste prethodno odabrali. Ukoliko se odlučite za veće dimenzije, molimo Vas da nam to najkasnije na dan predaje cvijeća napomenete kako bismo osigurali dovoljnu količinu cvijeća za prešanje. Važno je napomenuti da nakon što ste izvršili narudžbu, svaka promjena u veličini ili dodatci će biti dodatno naplaćeni. Također, želimo istaknuti da nakon izvršene uplate akontacije za bukiranje, nije moguće smanjivanje dimenzija ili izmjene narudžbe. Vaše zadovoljstvo nam je ključno, stoga se trudimo pružiti transparentnost i fleksibilnost u procesu izrade Vaše cvjetne umjetnine. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama, te ćemo biti sretni pružiti Vam daljnje informacije i podršku.
 • Kako izabrati najbolju veličinu cvjetne umjetnine?
  Naša ponuda cvjetnih umjetnina obuhvaća tri različite veličine pozadina: 21 x 29.7 cm, 30 x 42 cm i 50 x 70 cm. Konačni izbor veličine ovisi o Vašim željama, dizajnu koji preferirate, količini cvijeća te raspoloživom prostoru na zidu. Ako planirate uključiti i Vašu pozivnicu ili fotografiju uz buket, preporučujemo da se odlučite za veći dizajn. U slučaju najveće veličine, također bismo Vas zamolili da nam dostavite dodatno cvijeće, poput aranžmana koje će se nalaziti na stolovima, kako bismo osigurali dovoljno cvijeća za najveći okvir. Naš cilj je stvoriti skladnu i estetski privlačnu cvjetnu umjetninu koja će odražavati Vašu viziju. Stoga, slobodno nam izrazite svoje preferencije i potrebe, te ćemo zajedno pronaći najbolje rješenje kako bi Vaša cvjetna umjetnina bila upravo onakva kakvu ste zamislili.
 • Gdje ste smješteni i poslujete li van Hrvatske?
  Cvjetni Put Studio se nalazi u Samoboru, Hrvatska. Poslujemo sa cijelim svijetom, jedini je uvijet da buket bude dostavljen u traženom roku od 5 dana od dana vjenčanja.. Bukete nam možete dostaviti osobno ili dostavnom službom.
 • Kada rezervirati svoj termin za prešanje vjenčanog buketa?
  Srdačno Vas ohrabrujem da unaprijed rezervirate datum Vašeg vjenčanja. Važno je napomenuti da zbog ograničenog broja dostupnih termina tijekom tjedna, preporučujem što ranije potvrdu rezervacije. Kako biste osigurali svoje mjesto, potrebno je potvrditi rezervaciju uplatom avansa u iznosu od 25% ukupne cijene. Ukoliko se dvoumite oko veličine slike, možete uplatiti avans za najmanji okvir , bitno je da imate rezervirani termin. Nakon što je izvršena uplata avansa za rezervaciju, isti se smatra nepovratnim. Avans služi kao potvrda Vaše namjere za bukiranje usluga i osiguranje rezerviranog termina. Cijenimo Vaše razumijevanje. Uplata avansa je uobičajena praksa u industriji vjenčanja, koja nam omogućuje da adekvatno planiramo, pripremimo i osiguramo sve potrebne resurse za Vaše vjenčanje. Razmislite o avansu kao ulaganju u usluge koje ćemo pružiti kako bismo Vam omogućili prekrasan i nezaboravan događaj. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije, slobodno nam se obratite. Stojimo Vam na raspolaganju kako bismo Vam pružili svu podršku koja Vam je potrebna.
 • Kako da Vam pošaljem buket?
  Nakon što rezervirate termin kod nas, s veseljem ćemo Vam poslati detaljne upute putem e-pošte o slanju Vašeg vjenčanog buketa. Da bismo osigurali najbolju njegu Vašeg buketa, preporučujemo da odredite pouzdanu osobu koja će se brinuti o njemu te da nam buket pošaljete što je prije moguće, idealno odmah nakon Vašeg vjenčanja. Važno nam je da Vaš buket stigne do nas u optimalnom stanju kako bismo mogli pružiti najbolju uslugu prešanja. Stoga, preporučujemo da organizirate slanje buketa što je brže moguće kako bismo imali dovoljno vremena za obradu i očuvanje njegove svježine. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nam se obratite. Rado ćemo Vam pružiti dodatne informacije i podršku kako bismo osigurali da Vaš vjenčani buket bude prešan s ljubavlju i pažnjom.
 • Što je očuvanje cvijeća prešanjem?
  Prešanje cvijeća je tehnika koja se koristi kako bi se sačuvala ljepota cvjetova. Od cvijeća koje posušimo i isprešano stvaramo Vaše personalizirane cvjetne umjetnine u kojima možete uživati zauvijek.
 • Mogu li rezervirati u zadnji tren?
  Sugestiram da unaprijed rezervirate datum Vašeg vjenčanja kako bismo osigurali dostupnost naših usluga. Napominjem da se naša raspoloživost može razlikovati ovisno o trenutnom obujmu posla. Ukoliko se obratite nekoliko dana prije vjenčanja, ne možemo garantirati raspoloživost za prešanje vjenčanog buketa. U slučaju da nas kontaktirate nakon održanog vjenčanja, molimo Vas da priložite fotografiju buketa kako bismo mogli procijeniti njegovo stanje. Važno je da buket nije bio izložen van vode dulje vrijeme, jer zadržavamo pravo odbiti takve zahtjeve. Vaša zadovoljstvo nam je prioritet, stoga preporučujemo da nas unaprijed kontaktirate kako bismo osigurali da Vaš vjenčani buket bude prešan na najbolji mogući način.
 • Can I insert an image, video, or gif in my FAQ? (Demo)
  Yes. To add media follow these steps: 1. Enter the app’s Settings 2. Click on the “Get Started” button 3. Select the question you would like to add media to 4. When editing your answer click on the camera, video, or GIF icon 5. Add media from your library.
 • How do I add a new question & answer? (Demo)
  To add a new FAQ follow these steps: 1. Click ‘Manage FAQ’ button 2. From your site’s dashboard you can add, edit and manage all your questions and answers 3. Each question and answer should be added to a category 4. Save and publish.
 • How do I edit or remove the “FAQ” title? (Demo)
  You can edit the title from the Settings tab in the app. If you don’t want to display the title, simply disable the Title under ‘Info to Display.’
bottom of page