top of page
Search

Kako odabrati svoje cvijeće koje želite sačuvati zauvijek


U nastavku pročitajte nekoliko savjeta kako odabrati svoje cvijeće koje želite sačuvati zauvijek.


1. Razmislite si malo o bojama i vrsti cvijeća kakvo biste voljeli da krasi Vaš dom zauvijek. Pogledajte galeriju naših radova da vidite ideje. Obratite nam se sa upitom kako određeno cvijeće izgleda nakon što je prešano, rado ćemo Vam pomoći.


2. Imajte na umu da se svo cvijeće ne preša jednako. Za primjer ruže, božuri i lizijantusi su uvijek atraktivni i dobro će se isprešati, dok ono sočnije cvijeće poput kala i orhideja će se teže prešati, no i dalje se može prešati, a mi ćemo uliti svo znanje u njih kako bi ih očuvali što bolje.


3. Teksture. Dodajte razne vrste zelenila u buket kako bi ga to podiglo, a također u konačnici i Vašu cvjetnu umjetninu koja će krasiti Vaš dom zauvijek!


4. Potražite savjet cvjećara. Nemojte se bojati pitati svoju cvjećarku da Vas savjetuje, one su stvarno veliki stručnjaci za sve vezano uz cvijeće, no također i mi Vam stojimo na raspolaganju za bilo kakva pitanja.


Za mladenku je sačuvani buket prekrasan način da se prisjeti svog vjenčanja i zadrži dio tih dragocjenih trenutaka zauvijek. Pravilna priprema, briga i suradnja s profesionalcem ključni su kako bi taj proces bio uspješan.


Veselimo se raditi s Vama!


Srdačno,

Danijela

10 views0 comments
bottom of page