top of page
DZK0bHSrCTk copy.jpg

Cvjetni Put Radionica

Cvjetna Frida Kahlo

Upoznajte umjetnost prešanog cvijeća inspiriranu Fridom Kahlo!

Dragi ljubitelji umjetnosti, pozivamo vas na jedinstvenu radionicu izrade prekrasnih portreta od prešanog cvijeća, inspiriranih stilom i životom slavne umjetnice Frida Kahlo!

Datum:
Vrijeme:
Lokacija:

Cijena:
Broj polaznika:

O čemu je radionica?

Na ovoj 2-satnoj radionici, učiti ćete o prešanom cvijeću i njegovoj primjeni u umjetnosti, te ćete kreirati svoj vlastiti jedinstveni portret, upotrebom raznobojnih latica, lišća i cvjetova. Iskusni voditelj radionice pomoći će vam da savladate tehnike i teoriju koja stoji iza ove prekrasne umjetnosti.

Posluženje i opuštanje

Osim kreativnosti, nudimo vam i priliku da uživate u tradicionalnoj slastici Samobora – ukusnim kremšnitama! A kad dođe vrijeme za osvježenje, možete birati između kvalitetnih vina i osvježavajućih sokova.

Zabavite se i ponesite umjetničko djelo kući!

Nakon što završite s radionicom, ponijet ćete svoje vlastito prešano cvjetno umjetničko djelo kući. Ovo će biti savršen komad dekora za vaš dom ili odličan poklon voljenoj osobi!

Rezervirajte svoje mjesto odmah!

Broj mjesta je ograničen na 6, stoga ne čekajte predugo. Obratite nam se putem maila ili telefona kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj nezaboravnoj radionici.

Radujemo se što ćemo s vama podijeliti ovo kreativno iskustvo i pružiti vam priliku da otkrijete čaroliju prešanog cvijeća i umjetnost Frida Kahlo.

 

Ponesite inspiraciju, smijeh i želju za stvaranjem! Sve što vam treba za izradu slike bit će pripremljeno i osigurano za vas! Vidimo se na radionici!

NZIvliKs7QW copy.jpg

Unesite Kreativnost u Vaš Tim: Team Building Radionica Izrade Slike od Prešanog Cvijeća

FlowerFusion: Cvjetna Čarolija Team Buildinga

Predstavljamo nezaboravno iskustvo team buildinga kroz kreativnu radionicu izrade slike od prešanog cvijeća. Ova jedinstvena aktivnost trajat će 2 sata i pružit će vašem timu priliku da se opusti, potakne kreativnost i izgradi jače veze među članovima.

 

Detalji radionice:
 

Trajanje: 2 sata Mjesto: U prostorijama vaše organizacije ili, po vašem izboru, možemo organizirati prostor za održavanje radionice izvan vaše tvrtke. Datum i vrijeme: Dogovor prema vašem raspoloženju. Materijali: Sav potreban materijal bit će osiguran uključujući prešano cvijeće, papir, kistove, ljepilo i pincete. Motiv koji ćemo izrađivati biramo zajedno. Voditelj radionice: Profesionalni umjetnik s iskustvom u izradi slika od prešanog cvijeća, koji će vam voditi kroz cijeli proces i pružiti korisne savjete i tehnike.


Ova kreativna radionica osigurat će vašem timu ne samo zanimljivu i opuštajuću aktivnost, već će i potaknuti suradnju, timski duh i razvoj kreativnih vještina. Svaki član tima moći će izraziti svoju individualnost kroz vlastitu umjetničku kreaciju, a zatim ćete se zajedno diviti raznolikosti i ljepoti svih stvorenih slika.

 

Cijena ove jedinstvene team building radionice ovisit će o broju sudionika i dodatnim specifičnim zahtjevima koje biste mogli imati. Molimo vas da nam se obratite s više informacija o očekivanom broju sudionika kako bismo mogli sastaviti točnu ponudu prilagođenu vašim potrebama.

 

Radujemo se prilici da vam pružimo ovu izvanrednu team building aktivnost koja će obogatiti iskustvo vašeg tima i ostaviti trajne uspomene.

bottom of page